avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Persoane in intretinre
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Persoane in intretinre

Buna ziua , Eu si sotia mea avem ambii servici, sotia mea a nascut acum 2 luni , apoi intra in C.I.C, Intrbarea mea est : poate ea sa ia in intrtinere copilu chiar daca intra in C.I.C? sau pot sa il iau eu? , eu am venit brut 2000 ron iar ea 1400 . Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:39, 18 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Nu se poate lua in intretinere, intrucat nu va avea niciun avantaj de pe aceasta situatie.

Deducerea personala acordata pentru persoanele in intretinere se acorda numai pentru veniturile din salarii , nu si pentru indemnizatia CCC.
Ultima modificare: Vineri, 18 Decembrie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere pentru tata? crissbog11 crissbog11 Buna ziua, Sotia mea a nascut pe 30 martie 2014, sotia poate beneficia de ccc copil dar as vrea sa intru eu, ceea ce ma intereseaza pe mine este daca vreau ... (vezi toată discuția)
Calculul pentru concediul de maternitate Hellenas Hellenas Buna ziua, As dori si eu o informatie cu privire la calculul pentru concediul de maternitate. Sunt angajata din aprilie, am ramas insarcinata, urmez sa ... (vezi toată discuția)
Deducerea personala de baza tiberiussly tiberiussly Care este deducerea personala de baza in cazul in care am in intretinere un copil minor?Presupunind ca salarul brut este de 1200 ron,ce valoare are deducerea? (vezi toată discuția)