avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... incheiere contracte primarie pana la aprobarea ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

incheiere contracte primarie pana la aprobarea bugetului

Se pot încheia sau prelungi contracte pana la aprobarea bugetului local din anul 2016?(prestari servicii informatice, curatenie).unde gasesc prevederi legale care sa mă lămurească ce am si ce nu am voie sa fac?
Se pot incheia din acest an cu valabilitate din 1 ianuarie?Dar atunci cum se poate da viza CFP, pentru ca ar trebui sa verific daca am credite bugetare si inca suntem in 2015.
Se incheie la inceputul anului si asta se poate realiza pana la sfarsitul lui 2016 sau doar pe perioada pana la aprobarea bugetului?

Alte discuții în legătură

Incheiere contracte pana la aprobare buget martin77 martin77 Se pot încheia sau prelungi contracte pana la aprobarea bugetului local?(prestari servicii informatice, curatenie).unde gasesc prevederi legale care sa mă ... (vezi toată discuția)
Prelungire act aditional laura_chiriac2003 laura_chiriac2003 Buna dimineata! Sunt angajata intr-o institutie publica si printre alte sarcini de serviciu mi-a fost incredintata si viza CFP. In momentul de fata ne aflam ... (vezi toată discuția)
Cota tva 20% Florentina04 Florentina04 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati, am o firma de prestari servicii (curatenie) si am facturat la inceputul lunii Ianuarie 2016 serviciile clientilor aferente ... (vezi toată discuția)