avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cota tva 20%
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cota tva 20%

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati, am o firma de prestari servicii (curatenie) si am facturat la inceputul lunii Ianuarie 2016 serviciile clientilor aferente lunii Decembrie 2015 cu cota TVA 24%. E corect asa? Sau trebuia facturat cu noua cota de 20%? Repet serviciile facturate sunt aferente lunii Decembrie 2015.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:23, 18 Ianuarie 2016
Trebuia sa fi facturat cu cota de 20%. Cand o sa depuneti d394 nu o sa regasiti acolo dupa 1 ianuarie 2016 cota de 24%. Anulati facturile si refaceti-le corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva factura utilitati yoyosicoty yoyosicoty Buna ziua As dori o lamurire daca se poate referitoare la calculul TVA al facturii de utilitati la gaze. In luna ianuarie factura la gaze a avut un consum ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura furnizor tva 24% dupa depunere decont tva dec.2015 slungoci slungoci 1.Un furnizor de materii prime nu trimite la timp factura aferenta livrarii din decembrie 2015. Cf. legii ar trebui ca in 15 zile de la livrare furnizorul sa ... (vezi toată discuția)
Anulare cod de tva furnizor tincuta30 tincuta30 O societate din Romania, inregistrata in scopuri de TVA, a avut achizitii, prestari servicii de la un furnizor roman, inregistrat in scopuri de TVA in perioada ... (vezi toată discuția)