avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas din Spania
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas din Spania

buna ziua.
am fost in spania timp de 10 ani,sotul meu a decedat,iar eu primesc pensie de urmas din spania intrebarea este....daca eu vreau sa locuiesc in romania se intampla ceva cu pensia mea?
Cel mai recent răspuns: vykyciorea , utilizator 12:07, 21 Ianuarie 2016
Nu. O puteti primi in contul dvs. Scoateti banii de pe card atunci cand aveti nevoie. Doar sa nu va recasatoriti ca atunci pierdeti pensia de urmas.
multumesc frumos,dar mai vreau sa intreb ceva......daca eu ca pensionar de spania pot demonstra aici in romania ca sunt pensionar,macar la medic de familie daca nu se poate mai mult si daca se poate va rog sa-mi spuneti de ce hartii am nevoie sa aduc din spania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea pensiilor....ptr mamele cu 3 copii. Piticul74 Piticul74 Buna seara. Am o intrebare va rog...dc soacra mea sa recasatorit dupa decesul sotului care era pensionar mai poate beneficia de pensie dupa urma lui?avand in ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas in spania eli1 eli1 locuiesc in Spania,sotul meu a decedat aici in aprilie 2011,primesc o pensie din partea statului Spaniol,dar nu este definitiva,dosarul a fost trimis de ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas italia loredanapascu loredanapascu Buna ziua, Primesc pensia de urmas dupa sotul meu decedat (de ani de zile), acesta fiind cetatean Italian. As dori sa stiu daca mai primesc pensia de urmas in ... (vezi toată discuția)