avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Compensare facturi
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Compensare facturi

Buna ziua !
Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare .
Am o firma care nu a avut deloc activitate in 2015 si din acest motiv desi firma era platitoare de TVA , cei de la finante mi-au comunicat ca din lipsa de activitate a devenit neplatitoare de TVA . Vreau sa vand un utilaj pe firma si sa ma compensez cu facturile neachitate ale unui furnizor de-al meu . Cum procedez in aceasta situatie ?
Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Achizitie intacomunitara masina rulata misaaa misaaa buna ziua, am nevoie de ajutor pt urmatoarea speta: - sunt P.F.A. norma de venit, inscris in R.O.I. (am CIF...), cod valid de TVA,inregistrat pe art,153.1 ... (vezi toată discuția)
Tva la cumparare spatiu comercial in constructie noua alicip alicip Buna ziua. As dori sa cumpar un spatiu comercial intr-o constructie noua in care apoi as dori sa desfasor o activitate comerciale in domeniul alimentatiei ... (vezi toată discuția)
Achizitie activ de la o firma din ue- firma din ro nu este platitoare de tva ga-ga ga-ga buna ! va rog sa ma lamuriti in cazul unei firme cu o cifra de afaceri pana la 35000 de eur si care nu este inregistrata ca si platitoare de tva, cum se ... (vezi toată discuția)