avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA taxare inversa 01.01.2016
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA taxare inversa 01.01.2016

Buna ziua,

Stiu ca din data de 01.01.2016 se aplica principiul taxarii inverse intre persoane juridice platitoare de TVA.

Dar eu ma regasesc in urmatorul caz:

Sunt magazin on-line, sunt firma platitoare de TVA iar clientii mei sunt persoane juridice si persoane fizice. Cum voi afisa pretul de exemplu pt echipamentele electronice? Adica voi pune 2 preturi cu mentiuni?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Compania de telefonie mobila-euro vs lei doar_el doar_el Buna ziua, As vrea daca se poate sa imi dati o lamurire ca sa inteleg fenomenul. Luam exemplu o companie de telefonie mobila (Subiectul e vechi probabil) ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva MARINELA-C MARINELA-C Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Am vandut hotel(teren si constructie aferenta ) la un pret mai mic decat pretul initial, firma ... (vezi toată discuția)
Tva achizitii - cazuri iflorin11 iflorin11 Buna ziua, Incerc sa fac o schema pe cazuri din care sa reiasa daca se plateste TVA sau nu pentru achizitii de servicii furnizate pe cale electronica, de ... (vezi toată discuția)