avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Gratuitati stomatologice copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Gratuitati stomatologice copii

Buna seara! Voiam sa stiu daca exista vreo posibilitate pt a-i pune copilului meu un aparat dentar gratuit. Am auzit ca ar exista nu stiu ce portite de care nu stie toata lumea. Si...fiind foarte costisitoare...ma intrebam daca este adevarat. Si unde ma pot interesa,daca nu aici?
Va multumesc! O seara minunata!
:)

Alte discuții în legătură

Avocatnet italia: divorț și custodia copilului cu dublă cetățenie. procesul trebuie să aibă loc în italia sau se poate desfășura și în românia? Rallie90 Rallie90 Buna seara,sora mea este căsătorită civil in Italia,din aceasta căsătorie a rezultat o fetița,căreia i-au făcut și cetățenie italiana și ... (vezi toată discuția)
Divort, furt intre soti raindrop1 raindrop1 Bună seara. Va rog frumos să-mi iertați îndrăzneala de a va deranja. Sunt intr-o situație destul de delicata și as avea nevoie de un sfat dacă se ... (vezi toată discuția)
Pot solicita la primarie informatii referitoare la posibile terenuri / imobile achizitionate de tatal copilului meu? ContSters133753 ContSters133753 Paste fericit! Ma intreb daca este posibil sa mi se confirme / infirme de la primarie daca tatal copilului meu a achizitionat un teren / imobil. Am o ... (vezi toată discuția)