Ma intreb daca este posibil sa mi se confirme / infirme de la primarie daca tatal copilului meu a achizitionat un teren / imobil. Am o sentinta care il obliga la plata pensiei alimentare si careia nu i-a dat curs.
Stiind ca nu are proprietati in tara (este rezident intr-o tara EU de multa vreme) nu am solicitat formula executorie. Dar recent s-a laudat ca isi face casa in tara. Nestiind cat credit sa dau acestei informatii, ma gandeam sa intreb la primarie, sau la alta autoritate.
Puteti sa-i faceti plangere pt abandon, asa poate va avea interes sa plateasca, sa nu fiti nevoita sa incercati sa culegeti dvs astfel de informatii.
Ar fi necesar sa va adresati unui executor si pt ca daca nu sunteti interesata sa recuperati ce e restant, ce trece de 3 ani se prescrie.
Daca stiti sau macar banuiti zona unde si-a luat teren, va puteti interesa ( neoficial ) la administratia financiara/primaria de care apartine acel teren
Va multumesc mult pentru raspuns! Mi-ati oferit informatii despre care nu aveam cunostinta. Nu am intreprins masuri in tara pentru ca stiam ca nu are proprietati aici. Fac demersuri (lente si costisitoare) pentru a pune in aplicare sentinta in tara unde este rezident tatal copilului.
Dar daca intr-adevar si-a cumparat un teren, as fi vrut sa verific cumva inainte de a contacta un executor (fostul meu partener este un mare mitoman, iar pe mine ma costa sa verific ceea ce spune).
Inca o data, multumiri. De 2 ani si jumatate ma lupt pentru pensia copilului meu (procesul, complicatiile aparute, modalitati de punere in aplicare), iar in acest interval am postat multe intrebari pe acest forum.
Ma bucur ca existati!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Revendicare teren
florin444
Buna ziua,as dori sa stiu daca mai pot emite pretentii la un teren care apartine familiei din partea tatalui meu(decedat) si de care eu am aflat abia dupa ... (vezi toată discuția)