avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Obtinerea unei adeverinte de studii de la o scoala ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Obtinerea unei adeverinte de studii de la o scoala desfiintata

Buna ziua!
As avea si eu nevoie de un sfat. Mama mea s-a pensionat de curand si a aflat ca poate beneficia de o pensie mai mare daca aduce adeverinta ca a facut scoala postliceala la zi. Mentionez ca ea a fost educatoare si a facut Scoala Postliceala pentru Educatoare de la Giurgiu. Are diploma de studii in original, dar la Casa de Pensii i s-a spus ca are nevoie de o adeverinta in original, in care sa se specifice ca a facut scoala la zi. Din cate am inteles, acea scoala nu mai exista si nu stie de unde ar putea sa ia o astfel de adeverinta. Stie cineva cum ar putea sa rezolve aceasta problema? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat Iasi Paun Geogiana , Avocat 20:14, 18 Decembrie 2015
Va sfatuiesc sa faceti o adresa scrisa Ministerului Educatiei si Inspectoratului Scolar din Giurgiu, si sa o trimiteti prin posta cu confirmare de primire! Sa explicati ce solicitati sa sa va transmita un raspuns in scris la solicitarea dumneavoastra in sensul sa precizeze Nume mamei dumneavoastra si forma de educatie urmata. Sa atasati si copie de pe diploma de studii.
Va puteti adresa Inspectoratului Giurgiu prima data si sa asteptati un rasp intr-un termen de 30 de zile de la inregistrare/primire prin posta.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare diploma de absolvent de scoala postliceala alina_25 alina_25 O ruda a terminat in vara an 2013 o scoala postliceala absolvid si examenul final,initial diploma i s-a zis ca i se va elibera in auguts -septembrie ... (vezi toată discuția)
Echivalarea studiilor superioare de scurtă durata la ciclu i bologna MS75 MS75 La ce instituție mă adresez pentru Echivalarea studiilor superioare de scurtă durată finalizate în 1996 la ciclul I Bologna conform Ordinului nr. ... (vezi toată discuția)
Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)