avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... BANCURI !
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

BANCURI !

LUNG DA' BUN,CITITIL !B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O femeie i se plangea prietenei cat de scumpe sunt rochiile si bijuteriile in ziua de azi...
Cealalta ii spune:
- Ar trebui sa iti gasesti un prieten, care in schimbul unor mici "favoruri" sa fie dispus sa-ti ofere 500$ pe luna. Stii tu, sotii de azi nu mai sunt foarte atenti cu sotiile, nu mai fac cadouri...
- Si daca nu imi gasesc un prieten care sa-mi ofere 500$?
- Iti gasesti doi care iti ofera cate 250$.
In acel moment, barbatul deschide un ochi si le spune:
- Ma treziti si pe mine cand ajungeti pe la 20$?
O cearta in familie. Sotia il loveste pe sot. Acesta se ascunde sub pat. Sotia incearca sa-l scoata:
- Iesi!
- Nu ies!
- Iesi!
- Nu ies!
- Iesi!
- Auzi, fa, cine e stapan in casa?! Daca am spus ca nu ies, inseamna ca nu ies!!
--------------------------------------------------------------
Un moş merge la doctor. Acesta îl întreabă:
- Cum stai cu inima, cu plămînii?
- Foarte bine.
- Dar e ceva care te supără?
- Da, am o problemă: cînd fac sex, aud fluierături în urechi.
- Ce vîrstă ai mata?
- 83 de ani.
- Păi la 83 de ani ce ai vrea să auzi, aplauze?
-----------------------------------------------------
Ministerul Sanatatii a aprobat noua lista de medicamente gratuite.
Aceasta cuprinde:
- cimitirina,
- colivosan,
- gropanol,
- clopotal
- cazmacilina.
Rugam asiguratii la Casa de Sanatate sa se prezinte la medicul de familie pt prescriere.
:))
Sorin D a scris:

-----------------------------------------------------
Ministerul Sanatatii a aprobat noua lista de medicamente gratuite.
Aceasta cuprinde:
- cimitirina,
- colivosan,
- gropanol,
- clopotal
- cazmacilina.
Rugam asiguratii la Casa de Sanatate sa se prezinte la medicul de familie pt prescriere.:))

completare la reteta (obligatoriu )
-Lopadin (made & Romania)
_Popadin (made & Romania )
_AMIN- AMIN (R)-retard

Aceasta este lista completa a medicatiei pentru orice pamantean.
:)):)):)) doamne fereste......

Doi batrani Ardeleni conversau :
- Bai Ghio ! Da tu cum o duci cu sanatatea?
- Amu bine!
- Da tu Vasile?
-Si eu is bine ca am….am…, un doctor tare bun, care mo ajutat, io cu memoria.. am ….am problema , ca tat uitam, amu..., no is bine, ca mo facut bine , mo tratat !
-Da nu imi prezinti si mie doctoral aesta! Cum il cheama?
-Pai ba …ba……il ..il cheama…..stai ca no …….asa il cheama ca no, ……cum ii zice la floarea aia mica galbena in mijloc , care asa petalele albe?
- Aceia ii zice margareta!
- Ase e, ase e…..
- Margareta! Cum il cheama pa doctoral cela la care am fost?

Povestea capusei

--------------------------------------------------------------------------------

Undeva pe o pajiste frumoasa pastea o turma de vaci si boi, dar turma nu era condusa de un cioban ci de o capusa mare si fioroasa ce sugea la turma de vaci, boi si oi .
Capusa mama avea multi copii ce sugeau la ea, avand grija ca sa nu fuga vreo vaca, un bou sau oaie din turma si de aceea turma era inchisa in tarc .
Crescand apoi capusele pui, nu le mai ajungea sangele capusei mama si au vrut sa suga direct de la turma, drept pentru care au convins boii si vacile ca daca ucid capusa mama, vor trai in libertate .
Capusele pui impreuna cu boii si vacile s-au napustit asupra capusei mama si au ucis-o .
Scapand de capusa mama, pui de capuse au impartit turma intre ei sugand nesatule sangele vacilor si boilor .
Capusele pui au impartit pajistea cu iarba cea grasa si frumoasa, lasand turmei de vaci,boi si oi, doar o groapa de gunoi .
Turma a inceput sa zbiere ca vrea libertate si iarba buna sa pasca .
Capusele au dat din umeri, da ce va tinem noi inchise, pasteti unde vreti, dar la noi pe pajiste trebuie sa munciti, ca iarba sa platiti .
O parte din din vaci si boi si-au luat lumea in cap si pe alta pajiste au plecat sa manance iarba mai grasa .
Pe asta nu a impresionat si capusele au precizat : aducem alte vaci si boi sa munceasca pentru noi .
Pe pajistea frumoasa, cu iarba grasa au sosit alte capuse straine, mai lacome si flamande, oferind la creditare, iarba multa de vanzare .
Oile, vacile si boii au pus botul si s-au indatorat la capusele straine, obligandu-se sa munceasca zi si noapte, pana peste poate .
Capusele straine erau mai lacome si mai flamande ca cele autohtone si cum sangele oilor, vacilor si boilor nu le mai ajungea, au sarit pe spinarea capuselor locale si au inceput sa le suga .
Oftau, plangeau se vaicareau capusele locale, ca era multa jale pe spinarea lor , zicand ca asta nu e dreptate, astea ne sug pe toate, ce noi suntem boi sau oi ?

Era deja prea tarziu .
:sorry::sorry::sorry::sorry:
Doctorul american spune: - La noi, in America, medicina e asa de avansata, ca scoatem un rinichi de la unu', il transplantam la altu' si dupa 6 saptamani ala deja isi cauta de lucru!
Doctorul german raspunde: - E nimica toata; la noi, in Germania , scoatem un plaman de la unu', il transplantam la altu' si dupa 4 saptamani ala deja isi cauta de lucru!
Doctorul rus spune: - Nici asta nu-i mare scofala; la noi, in Rusia, scoatem 1/2 de inima de la unu', o transplantam la altu' si dupa 2 saptamani amandoi deja isi cauta de lucru!
Se ridica doctorul roman si raspunde: - N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi; la noi, in Romania, am luat unul fara creier si fara inima, l-am pus prim-ministru si acum toti ne cautam de lucru...

Alte discuții în legătură

Sã mai și râdem trope_doi trope_doi De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand... [b]Despre viata[/b] Viata e ce se intampla cand iti faci alte ... (vezi toată discuția)
Stii bancuri ?- scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori. rodica_post rodica_post Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si ... (vezi toată discuția)
Hai sã mai ºi râdem! Corina Capotã Corina Capotã Am auzit azi un banc tare dragut care mi-a inseninat ziua şi doresc să vi se întâmple şi vouă la fel, după ce-l veţi citi: Se intalnesc doua ... (vezi toată discuția)