avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... BANCURI !
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

BANCURI !

LUNG DA' BUN,CITITIL !B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O femeie i se plangea prietenei cat de scumpe sunt rochiile si bijuteriile in ziua de azi...
Cealalta ii spune:
- Ar trebui sa iti gasesti un prieten, care in schimbul unor mici "favoruri" sa fie dispus sa-ti ofere 500$ pe luna. Stii tu, sotii de azi nu mai sunt foarte atenti cu sotiile, nu mai fac cadouri...
- Si daca nu imi gasesc un prieten care sa-mi ofere 500$?
- Iti gasesti doi care iti ofera cate 250$.
In acel moment, barbatul deschide un ochi si le spune:
- Ma treziti si pe mine cand ajungeti pe la 20$?
Pe Transfagarasan, in alerta, urca ARO-ul militiei in marsarier. Un trecator ii intreaba:
-Da bine mai baieti de ce urcati voi, pe traseul acesta periculos, cu spatele?
-Pai ne-am gindit ca, daca sus nu gasim loc de intors, vom putea cobori cu fata
Dupa un timp, acelasi echipaj de militie cobora Transfagarasanul tot in marsalier.
Acelasi trecator ii vede si-i interpeleaza:
- Mai baieti, de ce coboriti Transfagarasanul cu spatele?
-Am gasit loc de intors!
Un avocat vine mai devreme acasa si e cat pe aci sa-si surprinda sotia ( tot o avocata ) facand sex in grup cu trei barbati . Pentru ca nu stie si nu mai are unde sa-i ascunda, sotia avocatului ii baga repede in trei saci si ii pune pe balcon. Sotul vrea sa-si aprinda o tigara, vede sacii si intreaba:
- Ce e cu sacii astia?
- A fost mama ta in vizita si ne-a adus cate ceva...
Sotul loveste cu piciorul primul sac si dinauntru se aude:
- Guit, guit, guit!
Sotul zice: - Aaaaaaaaa, un purcelus pentru Craciun !
Loveste si al doilea sac si aude:
- Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
- A, un vitelus...
Loveste al treilea sac si nimic.
Mai da un picior, mai tare, dar nimic. Ia o lopata si incepe sa dea in sac cu ea. Deodata, sacul se deschide si iese tipul revoltat:
- Tampitule daca tac inseamna ca ti-a adus ma-ta cartofi!
Maria către Ion:
- Unde mergi, Ioane?
- La cîrciumă.
- Atunci, ia bate-mă acu, că pe cînd vii, io oi dormi.

Ion o întreabă pe Maria:
- Mărie, ţie ţi-ar plăcea să fii bărbat?
Maria răspunde:
- Da, Ioane, da' ţie?
In pauza unui concert, la bufet:
-Delicioasa prajitura asta, iti lingi buzele!
-Da' de muzica ce zici? Iti lingi urechile!
-------------------------------------------------------------------------------------------
-Aveti cartea "100 de metode care te invata cum sa traiesti numai din salariul propriu?"
-Regretam, s-a epuizat. Dar va oferim alta la fel de utila: "Basmele romanilor" de Petre Ispirescu!
Ion şi Maria în noaptea nunţii. Maria stătea în pat, într-o ţinută sexy, şi îl aştepta pe Ion, care se uita pe fereastră. Aşteaptă ea o jumătate de oră, după care îi spune:
- Hai, mă Ioane, ce faci acolo?
- Stai, fă, că vin acu!
Încă o jumate de oră şi Maria zice:
- Hai, mă Ioane, că te aştept! Sînt numai a ta! Ia-mă!
- Ho, fă, că vin acu, ce te grăbeşti aşa?
Peste înca o jumate de oră, Maria se duce la Ion, supărată:
- Hai, mă, ce naiba faci acolo?
Ion, îngîndurat, uitîndu-se în continuare pe fereastră, spune:
- Fă, Mario, avea dreptate tata că-i frumoasă noaptea nunţii!

- Ioane, a căzut o stea, pune-ţi o dorinţă.
- Mi-am pus-o!
- ªi ce mai aştepţi?!

Alte discuții în legătură

Sã mai și râdem trope_doi trope_doi De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand... [b]Despre viata[/b] Viata e ce se intampla cand iti faci alte ... (vezi toată discuția)
Stii bancuri ?- scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori. rodica_post rodica_post Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si ... (vezi toată discuția)
Hai sã mai ºi râdem! Corina Capotã Corina Capotã Am auzit azi un banc tare dragut care mi-a inseninat ziua şi doresc să vi se întâmple şi vouă la fel, după ce-l veţi citi: Se intalnesc doua ... (vezi toată discuția)