avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legitimare politia locala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legitimare politia locala

Buna ziua,
De curand am avut o discutie telefonica cu un agent al politiei locale. Dupa ce mi-au fost luate datele si dupa intrebarea pe care o aveam, la sfarsitul conversatiei am cerut si eu identificarea agentului.

Agentul mi-a oferit doar un cod din 3 cifre, fara nici un nume. Cand l-am intrebat de ce, dansul mi-a spus ca asa este procedura. Mi se pare ciudat, dar este adevarat?
Cel mai recent răspuns: cristih60 , utilizator 18:20, 5 Ianuarie 2016
in primul rand,nu este agent al politiei locale....este functionar public..eventual ar fi trebuie sa ii trimiti si o copie dupa CI.datele nu se dau asa oricum...ai internet.foloseste-l si la altceva in afara de facebook....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cineva mi-a luat date din telefon XandraGabrielle XandraGabrielle Am aflat acum o saptamana ca o persoana mi-a umblat in telefonul mobil fara acordul meu, a fotografiat informatii si discutii ce se aflau in acest si le-a dat ... (vezi toată discuția)
Am platit pentru un serviciu si nu l-am primit Andivx Andivx Buna ziua, In urma cu o luna jumatate am platit pentru un serviciu care trebuia sa fie gata in cel mult 15 zile lucratoare. De atunci incercat sa contactez ... (vezi toată discuția)