avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Acordarea transei de vechime/nr zile CO
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Acordarea transei de vechime/nr zile CO

Daca puteti sa-mi raspundeti.
Functionar public tr. 2 de vechime, cu 21 zile de CO.
Din luna august trece in tr. 3 de vechime si cu 25 zile/an CO.
Avand in vedere programarea zilelor de CO anual, pana in luna iulie angajatul a efectuat 16 zile de CO din 21/an.
Care e formula de calcul pentru stabilirea zilelor de CO incepand cu luna august pana la sfarsitul anului, aferente tr. de vechime 3, repectiv 25 zile/an ? Avand in vedere cele efectuate, dar aferente perioadei calculate cu 21 zile/an.

Cel mai recent răspuns: VladMirovici , utilizator 10:34, 20 Decembrie 2015
Pentru perioada ianuarie - iulie are dreptul la 21 : 12 x 7 = 12 zile lucratoare de CO

Pentru perioada august - decembrie are dreptul la 25 : 12 x 5 = 10 zile lucratoare de CO
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensarea zilelor neefectuate de concediu de odihna Stefan_VB Stefan_VB Buna ziua, In perioada August 2017 - Iulie 2018 am lucrat in cadrul unei companii, mai intai incheind contracte de munca pe perioada determinata (3 luni, ... (vezi toată discuția)
Durata si perioada concediului de odihna 666ate 666ate Buna,as dori raspuns la:1) Cum se calculeaza zilele de c.o. pe luna/an,avand in vedere ca am vechime totala in domeniu cam 25 de ani,dar lucrez aici din 13. ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna la reintoarcerea din ccc stoianandra stoianandra Buna ziua, am nascut la data de 7 septembrie 2015 si pana atunci nu beneficiasem de niciuna dintre cele 25 de zile de concediu anual. In 30 decembrie 2015,dupa ... (vezi toată discuția)