In perioada August 2017 - Iulie 2018 am lucrat in cadrul unei companii, mai intai incheind contracte de munca pe perioada determinata (3 luni, apoi 6 luni), iar ulterior pe nedeterminata. Dupa aproximativ 3 luni lucrate, am primit 6 zile de CO "restant" pe care le-am efectuat pana la sfarsitul lui 2018. In 2018, la planificarea concediilor, am fost informat ca voi beneficia de 21 zile CO, din care am beneficiat doar de 15, ramanand 6. Tinand cont de faptul ca nu am avut fix 1 an vechime (12 luni), in mod normal nu pot beneficia de 21 de zile, ci de 19-20 de zile daca zic corect. Intrebarea mea pentru dvs. ar fi urmatoarea: tinand cont de faptul ca am beneficiat de cele 6 zile de CO "restant" in anul 2017 as putea solicita fostului angajator plata celor 5-6 zile ramase pe 2018?
Sa inteleg faptul ca respectivele 6 zile "restante" de concediu oferite de catre angajator pentru anul 2017 au fost oferite pro bono si nu au legatura cu concediul pe 2018?
Concediu
Ciprian Sandu
Buna seara. Am lucrat 4 luni jumatate ca vanzatoare ,luna aprilie si mai am avut contract de 4 ore ,iunie si iulie contract de 6 ore ,iar de pe 1 august pana ... (vezi toată discuția)