avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Proces pierdut- pot trage la raspundere avocatul?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Proces pierdut- pot trage la raspundere avocatul?

Daca intr-un proces civil am pterdut o suma mai mare de bani prin dezinformare avocateasca pot trage la raspundere avocatul ?
Ultima modificare: Duminică, 20 Decembrie 2015
AION, utilizator
Cel mai recent răspuns: AION , utilizator 13:48, 20 Decembrie 2015
Ce intelegeti concret prin dezinformare avocateasca ?
Adica eu va intreb despre o lege ,care imi poate ingradii sau nu anumite drepturi si dumneavoastra imi spuneti ca: procesul dureaza si in timpul asta se pot intampla multe! Cand surpriza, la sfirsitul procesului pe care l-am castigat ,am constatat contrariul si am pierdut aprox. 75% din suma ce o aveam de recuperat ! Ne-a fost greu sa ne informam atunci ,despre legea respectiva ! Ca daca am cunoaste-o nu am mai apela la avocati !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii avocat catre client alynush alynush E primul contact cu orice fel de proces asa ca sunt recunoscatoare pt orice raspuns. Multumesc! Detalii despre caz: dupa incalcarea unui contract de munca ... (vezi toată discuția)
Riscuri imputernicire avocateasca pentru executare silita palsecam palsecam AM SEMNAT CU TREI ZILE IN URMA O IMPUTERNICIRE AVOCATEASCA PENTRU EXECUTARE SILITA A AUTORITATII NATIONALE PENTRU RESTITUIREA PROPRIETATILOR (ANRP). AVOCATUL ... (vezi toată discuția)
Astept un raspuns concret dodorel62 dodorel62 Am avut un avocat la un proces si din cauza lui am pierdut procesul fiindca i-am dat banii pentru onorariu si sa depuna si taxa de timbrare dar nu a depus nici ... (vezi toată discuția)