avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obligatii avocat catre client
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Obligatii avocat catre client

E primul contact cu orice fel de proces asa ca sunt recunoscatoare pt orice raspuns. Multumesc!

Detalii despre caz: dupa incalcarea unui contract de munca s-a intentat proces firmei, a fost castigat in prima faza si s-au platit daunele.
In termen de 10 zile firma a facut recurs.

Avocatul nu a mai spus clientilor despre recursul facut de firma, recurs care s-a pierdut si in urma caruia clientii ar fi trebuit sa restituie sumele primite in prima faza.

Dupa 2 ani firma a trimis instiintari cum ca sumele trebuie platite in 5 zile iar in caz contrar se va apela la instanta.

Este avocatul obligat sa anunte clientii despre acel recurs pierdut si despre decizia finala? Este "reglementata" aceasta relatie intre client - avocat?
Se pot face plangeri in legatura cu felul in care avocatul isi face meseria si daca da, unde?

De ce nici dupa 2 ani decizia instantei nu a ajuns la clienti? Cine le trimite si de ce dureaza atat de mult?

Pot da mai multe detalii in privat, inclusiv link pe termene.ro.

Alte discuții în legătură

Recurs proces civil Ristina Ristina In urma unui proces civil pierdut mi se raspunde pe portalul on-line al tribunalului : \\"cu drept de recurs, în termen de 15 zile de la ... (vezi toată discuția)
Cautiune ordonanta presedintiala ciprianiustinian ciprianiustinian BUNA SEARA, AM PIERDUT UN PROCES, PRIN CARE AM FOST OBLIGAT LA PLATA UNEI SUMEI. Hotararile date in prima instanta sunt executorii de drept. Partea adversa ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare coman.dragos coman.dragos Buna ziua ! As dori sa stiu daca se poate face ceva impotriva TAXEI DE POLUARE . Ce sanse sunt sa castig in proces ? Ce cheltuieli de judecata trebuie sa ... (vezi toată discuția)