avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce risc daca fac un autodenunt- asistenta avocat?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce risc daca fac un autodenunt- asistenta avocat?

Buna ziua.In 2007 lucram ca politist comunitar.am fost agresat intrun local in timpul serviciului de 4 agresori ( infat decat 3 din ei m au lovit).In urma procesului intentat cei 4 au fost condamnati la pedepse cu inchisoare (unii cu suspendare intrucat nu aveau antecedente penale , si unii cu executarea intrucat erau recidivisti.In afara de pedepsele cu inchisoarea au fost obligati in civil la plata a 10.000 ron in solidar.In fapt unu dintre ei nu m-a lovit insa a fost impreuna cu celelate 3 persoane.As dori sa fac un autodenunt pentru aceasta , si sa ii inapoiez celui care nu m-a lovit suma de 2.500 ron parte din despagubirea civila.Din cate am citit fapta de denunt calomnions sau inducerea in eroare a autoritatilor s-a prescris fata de mine, insa va rog sa ma invatati cum as putea sa procedez ca sa fac acest autodenunt si sa inapoiez banii si sa mi cer scuze fata de el..Trebuie sa ma duc direct la procuror ?trebuie sa fiu insotit de avocat?Ce risc eu in acest moment?Daca as face acest autodenunt si as spne adevarul, ca atare persoana acuzata pe nedrept poate face revizuire sau sa isi stearga fapta aceasta din cazier in vreun fel?Nu as vrea sa ramana asa si as vrea sa ii inapoiez toti banii si sa nu ii raman cazierul patat cu o nedreptate.
Va multumesc
Ceea ce va zic eu e litera de lege.

Nu se poate ce vreți.
Fie ca înțelegeți fie ca nu înțelegeți e bine sa rețineți ca nu se poate.

Dacă se putea va spuneam sa mergeți sa consultați avocat întrucât ceea ce nu este imposibil este posibil...chiar și atunci când este cumplit de greu...
Ultima modificare: Duminică, 3 Ianuarie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
La care caz de revizuire va raportati ca se potriveste ca o manusa avand in vedere ca dvs ati avut calitatea de persoana vatamata in procesul penal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire? alexandra.ada alexandra.ada buna seara..in cazul in care cineva a facut puscarie p nedrept iar acum mai are putin si iese...ce putem face sa ii demonstram nevinovatia?va rog mult ...am ... (vezi toată discuția)
Revizuire dosar penal bianca11 bianca11 Buna ziua as dori sa stiu ce se poate intampla la revizuirea unui dosar penal,cerea de revizuire este facuta de unul dintre inculpati va multumesc (vezi toată discuția)
Ajutor! justitie? sau bataie de joc !!!????? condamnat fara sa fiu vinovat , darisdinu darisdinu sant un om obisnuit care ma cofrunt cu un caz penal greu ; am fost condamnat la 3 ani inchisoare pentru un furt fara sa fiu vinovat stiu ca va este greu de ... (vezi toată discuția)