avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe un teren vandut
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe un teren vandut

Buna ziu!
In urma cu 10 ani bunica mea a vandut un teren unei anumite persoane, dar intre timp bunica a decedat, iar tatal meu ( ca mostenitor) a primit o instiintare sa plateasca impozitul retroactiv pe 10 ani pt acest teren. Mentionez ca nu detinem nici un act prin care s-a facut vanzarea acestui teren. Intrebarea este, cum se poate demonstra ca acest teren nu ne mai apartine si implicit sa nu se msi plateasca acest impozit?

Alte discuții în legătură

Afectare succesiune prin neplata impozitelor. bunicii mei, părinții ... DanPopescu1980 DanPopescu1980 Afectare succesiune prin neplata impozitelor. Bunicii mei, părinții tatălui meu, mi au oferit printr un contract de întreținere jumătate din casa lor ... (vezi toată discuția)
Impozit retroactiv pe teren? Lucian_Stroe Lucian_Stroe Buna ziua, Nu stiu daca am ales bine categoria, sper ca da... Impreuna cu fratele meu am obtinut, prin hotarare judecatoreasca definitiva, dreptul de ... (vezi toată discuția)
Teren lasat mostenire dupa ce a fost vandut Misha4870 Misha4870 Buna ziua, Sora mea si cu mine, avem urmatoarea situatie legata de o mostenire. Bunicul nostru din partea mamei le-a vandut parintilor nostri (mamei si ... (vezi toată discuția)