avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... A cui este obligatia sa repare masina de spalat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

A cui este obligatia sa repare masina de spalat atunci cand stai in chirie ?

Buna seara,

Stau in chirie de aproximativ opt luni. Cand m-am mutat, proprietara mi-a spus ca cea care a stat inainte a avut probleme cu masina de spalat rufe. In fine, am verificat-o la momentul cand m-am mutat si functiona.
Acum, dupa cateva luni s-a stricat de tot.

A cui este obligatia sa repare masina de spalat ? A mea in calitate de chirias sau a ei, in calitate de proprietar ?

Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:15, 21 Decembrie 2015
depinde cum vati inteles. daca stiati de problema cu masina de spalat spunetii sa o repare.
acum e vorba de intelegerea si ce contract de inchiriere ati facut cu proprietarul,
proprietarul va cere sa o reparati?
Raspunsul este conditionat de clauzele contractual asumate
Daca masina de spalat s-a stricat in perioada cat ati utilizat-o dv,normal este sa o reparati dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! stau in chirie intr-un apartament la subsol, iar dupa ... mli040506 mli040506 Buna ziua! stau in chirie intr-un apartament la subsol, iar dupa nici o luna dupa ce m-am mutat s-a stricat masina de spalat rufe din cauza umezelii din baie. ... (vezi toată discuția)
Mașina de spălat s-a stricat și trebuie înlocuită - cine trebuie s-o cumpere, proprietarul sau chiriașul? radu elefterescu radu elefterescu Buna ziua,am inchiriat un ap.pe o perioada mai lunga si in al patrulea an de inchiriere se stricamasina de spalat si trebuie schimbata,cine plateste ... (vezi toată discuția)
Reparatii chirias Danielle313 Danielle313 Stau intr-un bloc de garsoniere si apartamente, numai cu chiriasi. Proprietarul calculeaza la sfarsitul lunii toate cheltuielile si eu platesc chiria si ... (vezi toată discuția)