avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CUM SE RECUPEREAZA SALARIUL DACA FIRMA ESTE IN ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CUM SE RECUPEREAZA SALARIUL DACA FIRMA ESTE IN INSOLVENTA?

Firma are conturile blocate de ANAF pentru neplata impozitelor si taxelor aferente lunii septembrie 2015. Intre timp, se instituie o alta poprire pe conturi datorita unui control ANAF. In 25.11.2015 se fac actele de insolventa. In momentul de fata, angajatii nu au luat salariile aferente lunii noiembrie 2015, dar au luat avans pe decembrie 2015(explicatia patronului fiind ca nu poate da salariile pe noiembrie). Cum se pot recupera aceste drepturi? Care e procedura?
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2015
lorrena78, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:00, 21 Decembrie 2015
Angajator in insolventa: Ce drepturi au angajatii si cum isi pot recupera ei salariile neachitate?
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca firma unde lucrez este in insolventa ghidusha ghidusha Buna ziua, Daca firma unde lucrez este in insolventa, iar eu intru in concediu prenatal si apoi maternal, insa firma nu mi-a mai platit salariul din luna ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii neplatite flori9 flori9 Buna seara, Va rog ajutati-ma cu un raspuns in ceea ce priveste recuperarea salariilor neplatite, dinaintea intrarii societatii in insolventa. Acum ... (vezi toată discuția)
Firma la care lucrez nu mai da bonuri de masa Victorina20 Victorina20 Buna ziua, firma la care lucrez a intrat in insolventa si am inteles ca bonurile pe luna mai nu le mai primim (teoretic trebuia pana pe 20 iunie sa le primim) ... (vezi toată discuția)