avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Datoreaza CASS ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Datoreaza CASS ?

Daca locueste, fiica mea, in SUA de 11 ani si are domiciliul in Romania , este cetatean roman, platesc CASS pentru ea? De 11 ani, nu a venit in tara niciodata. Are copil de 5.5 ani , acolo a nascut , acolo primeste copilul educatie, nu primeste nimic de la statul roman. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: robert1958 , utilizator 20:04, 27 Decembrie 2015
Daca nu obtine venituri impozabile in RO , sa stea linistita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite in romania la venituri din u.s.a viochi viochi Buna ziua ! Fica mea a primit o bursa de studii de doctorat in U.S.A., avand o remuneratie considerata de statul roman ca venit impozabil !!! Mentionez ca a ... (vezi toată discuția)
Impozit venit persoana fizica bojucris bojucris Va rog sa ma ajutati sa imi elucidez o problema: sunt cetatean roman am domiciliul in Romania, obtin venituri in tara dar am si venituri obtinute din ... (vezi toată discuția)
Persoanele nerezidente plătesc cass la dividendele obținute din românia? Brem Brem Buna ziua,am o firma in RO,iar din 2012 primesc dividende,din care am platit impozitul aferent.Sunt nerezident,cetatean german si am locul de munca in ... (vezi toată discuția)