avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot profesa taximetria in Romania cu permis de UK?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot profesa taximetria in Romania cu permis de UK?

Buna seara,

Sotul meu lucreaza in UK si are permisul de conducere schimbat aici, dar vine in Romania in concediu pt o luna si doreste sa se angajeze provizoriu ca Sofer de taxi, ceea ce lucra el inainte sa plece din tara.
Mentionez ca atestatul de transport persoane mai este valabil, dar nu stiu daca se poate si este legal sa practice taximetria cu permis de UK.
Multumesc anticipat celor care ma pot ajuta cu un raspuns.

Alte discuții în legătură

Buna seara! am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana ... Catalin187 Catalin187 Buna seara! Am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana potrivita pentru a ma ajuta cu indrumarea potrivita. Permis auto (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto valabilitate milikutza milikutza Buna ziua, sotului meu ii expira permisul in anul 2015 - permis de profesionist.(tip vechi). El doreste schimbarea acestuia dar cand s-a dus la ghiseul de ... (vezi toată discuția)
Salutare, poate ma indruma cineva care a mai patit ca mine sa ... Cosmin2023 Cosmin2023 Salutare,poate ma indruma cineva care a mai patit ca mine sa stiu ce am de facut,in 2015 m-am mutat in uk,mi-am schimbat permisul din Ro in Uk,am stat aproape ... (vezi toată discuția)