avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA PFA-achizitii intracomunitare, factura cu tva sau nu?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

PFA-achizitii intracomunitare, factura cu tva sau nu?

Am un PFA-neplatitor de tva prin intermediul caruia am facut achizitii intracomunitare, autoturisme la care nu am platit tva la achizitie.La emiterea facturii pe teritoriul Romaniei se adauga tva la facturare.

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara autoturosm second hand Doru1985 Doru1985 Buna ziua, ma poate ajuta cineva in urmatoarea problema: Am srl neplatitor de TVA pe teritoriul Romaniei am luat si un nou cod de tva pentru achizitii ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopuri de tva la achizitii intracomunitare pfa ElenaDinescu ElenaDinescu Buna ziua, am si eu o speta cu un PFA si nu reusesc sa ma lamuresc :(. Un PFA neplatitor de TVA vrea sa faca regulat achizitii intracomunitare de materii ... (vezi toată discuția)
Sa ma inregistrez platitor de tva sau sa raman neplatitor? carmenbn carmenbn O microintreprindere neplatitoare de tva,cu CA in 2012 0 lei,va face achizitii intracomunitare(suplimente alimentare) din Ungaria,pe care le va vinde unor ... (vezi toată discuția)