avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie mare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie mare

Acum o saptamana si jumatate ,sotul meu. a fost oprit de un echipaj al politiei pe raza localitatii unde locuim iar la testarea cu aparatul echilotest i sa gasit o alcoolemie de 1,44 in aerul expirat. Au fost recoltate si probe de sange ,al caror rezultat nu a venit inca. Mentionez de asemenea ca are permis doar de categoria B. As vrea sa stiu care sunt urmariile acestui fapt si care sunt pasii care trebuie urmati dupa ce ne vin rezultate de la testele de sange? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Avocat Iasi Paun Geogiana , Avocat 09:47, 22 Decembrie 2015
Buna ziua, avand o alcolemie asa mare cel mai probabil va fi trimis in judecata. daca nu are antecendente penale... poate obtine o condamnare cu suspendare.
Ii va fi retinut permisul in tot acest timp si pentru ca dosarul sa se solutioneze mai repede va sfatuiesc sa mearga pe procedura simplificata de recunoastere a vinovatiei si sa dea apoi din nou examen pentru redobandire permis.... pentru ca permisul va fi anulat in cazul dumneavoastra. Sfatul meu e sa apelati la un specialist pentru ca daca mai sunt si antecendente risca foarte multe.
Sper ca v-am fost de folos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu o categorie necorespunzătoare Terciu răzvan Terciu răzvan Buna seara Am o problema daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscător Am condus Un autovehicul desi posedam permis de Scuter Categoria Am si o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Sentinte posibile? conducere sub influenta alcoolului valentin.balasa valentin.balasa Buna ziua, As dori sa stiu care sunt sentintele posibile si cele probabile in cazul meu, explicat mai jos: Acum 3 ani in data de 31.01.2016 am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Baut la volan layzee_7 layzee_7 Buna seara! Astazi, socrul meu, a fost prins la volan cu o alcolemie de 0.41 in aerul expirat. A refuzat sa semneze procesul verbal si a refuzat sa mearga ... (vezi toată discuția)