avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitarea si contributiile PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitarea si contributiile PFA

Buna ziua! Conform normelor aparute pentru Codul fiscal, trebuie sa intelegem ca nu se vor plati contributiile pentru pensii, chuar daca nu avem activitate? Exista o prevedere clara ca aplicabilitatea publicata in Codul Fiscal este amanata pentru 2017?

Alte discuții în legătură

Norme aplicare oug 58/2010 pentru profesii libere cpatenta cpatenta Au cam trecut cele 30 zile de la publicarea in MO a OUG 58. Stiti cumva daca au aparut ceva norme metodologice de aplicare legate de activitatile ... (vezi toată discuția)
Contributie pensii avocati alinadrg81 alinadrg81 Buna ziua, Avocatii sunt obligati la plata contributiei datorate sistemului de pensii ?(nefiind integrati sistemului public de pensii) Multumesc! (vezi toată discuția)
Contributia la sistemul public de pensii, obligatorie sau nu pentru avocati... Valentin Geapana Valentin Geapana Buna seara ! Deschid acest subiect fiindca o serie de articole din media vizeaza modificarile fiscale intrate in vigoare la 01 iulie 2012 in special privind ... (vezi toată discuția)