avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere prim-procuror la care nu am primit raspuns in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere prim-procuror la care nu am primit raspuns in termenul legal


Buna dimineata,
Impotriva ordonantei de clasare a procurorului am facut plangere la prim-procurorul parchetului, care nu mi-a raspuns in termen de 20 de zile. Pot face plangere direct la judecatorul de camera preliminara sau astept raspunsul de la primul- procuror?
Cu stima
Da, puteti face, conform art. 340 alin.2 c.p.p.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva ordonantei de clasare a procurorului sanseverina sanseverina Va rog sa imi spuneti ce trebuie facut in cazul in care am facut acum trei luni o plangere impotriva ordonantei de clasare la prim procuror si nu am primit ... (vezi toată discuția)
„Împotriva prezentei ordonanțe, conform art. 340 alin. 1 ... Exiguus Exiguus „Împotriva prezentei ordonanțe, conform art. 340 alin. 1 din C.p.p., se poate face plângere, în termen de 20 de zile de la comunicare, la judecătorul de ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva solutiei de clasare a prim procuror parchetul de pe langa judecatoria sector Dani Popescu Dani Popescu Buna ziua! Am primit raspuns la plangerea impotriva solutiei de clasare dosar penal a prim procuror Parchetul de pe langa Judecatoria Sector de a formula ... (vezi toată discuția)