avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... „Împotriva prezentei ordonanțe, conform art. 340 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

„Împotriva prezentei ordonanțe, conform art. 340 alin. 1 ...

„Împotriva prezentei ordonanțe, conform art. 340 alin. 1 din C.p.p., se poate face plângere, în termen de 20 de zile de la comunicare, la judecătorul de cameră preliminară de la instanța căreia i-ar reveni, potrivit legii, competența să judece cauza în primă instanță.”


În cazul ordonanței de clasare sus-citate dispusă de prim-procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria XYZ, cărei instanțe i-ar reveni, potrivit legii, competența să judece cauza în primă instanță?
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 15:21, 30 Mai 2023
Judecatorul de camera preliminara de la Judecatoria XYZ .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva ordonantei de clasare nicolaehaj nicolaehaj Buna, In urma cu cateva zile am depus o plangere impotriva solutiei de clasare in cadru unui dosar administrat de parchetul de pe langa judecatorie respectiv ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva solutiei de clasare a prim procuror parchetul de pe langa judecatoria sector Dani Popescu Dani Popescu Buna ziua! Am primit raspuns la plangerea impotriva solutiei de clasare dosar penal a prim procuror Parchetul de pe langa Judecatoria Sector de a formula ... (vezi toată discuția)
Cemare in judecata parchet contra unei ordonante de clasare / penal inam_ro inam_ro Cui ma adresez pentru chemare in judecata Parchet contra unei Ordonantei de clasare ( care dispune neinceperea urmaririi penale)? Ma adresez Sectiei ... (vezi toată discuția)