Buna ziua, am fost astazi sunat de catre o angajata a bancii unde am cont deschis care mi-a spus ca a fost pusa o proprire pe cont de 1800 lei de catre EOS KSI, acesti hoti de la EOS pretind de cativa ani ca le datorez niste bani pentru un credit facut la CETELEM acum aproape 10 ani, credit care a fost platit in totalitate (pentru ca nu mai am dovada platii unui amarat de aparat foto ma obliga sa platesc ceeva ce am platit deja).Doresc sa stiu ce este de facut deoarece ei nici nu m-au trimis in judecata ci doar amenintari cu celebrele plicuri (PLATESTE ACUM/ 50% DISCOUNT DACA PLATESTI AZI).
Cum este posibil ca cei de la banca sa aprobe o "proprire" fara o hotarare judecatoreasca?
Contractul de credit este titlu executoriu, nu au nevoie de hotărâre judecătorească.Aveți 15 zile să faceți contestație și să invocați prescripția executării silite.
Eu de invocat invoc dar de 10 ani nu mai am chitantele, ei profita de faptul ca le-am zi ca nu mai am acele chitante...mi-au trimis executarea silita pe o adresa veche care nu o am in buletin desi imi cunosc adresa actuala, doar ca sa nu pot participa la proces...Trebuie opriti odata pentru totdeauna acesti hoti.