avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua, am un contract de executare semnat cu BEJ, plata se face lunar. Am vrut sa vand un teren si apare urmarit, desi in hot jud. specifica executarea se face cu exceptia imobiliara. cum procedez sa-l scot de sub sarcina? Cu respect,
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:06, 23 Decembrie 2015
Oferiti va rog mai multe informatii. Nu am inteles mare lucru din ce ati explicat.
Deduc doar faptul ca sunteti creditor, ati identificat un imobil in procedura si nu-l puteti umrari???.... care hot jud?
eu cred ca e debitor.
Pana nu va achitati datoria si astfel executarea inceteaza, sarcina nu se radiaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz sau nu din partea bancii ValiCris ValiCris Buna ziua, In urma cu 10 ani am luat un credit de nevoi personale, fara garantii imobiliare de la Credit Europe Bank, in valoare de 11000 Euro. Eram ... (vezi toată discuția)
Ce fel de cerere trebuie sa fac? inscriere la masa credala sau ...? DanyD DanyD Am o executare silita inceputa la un BEJ. Acum d.na executor jud. imi spune ca impotriva debitorului meu sunt mai multe dosare de ex. la diversi alti executori ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara nici un rezultat Samaritean Samaritean O sa incerc sa fiu destul de scurt dar totusi vreau sa va expun problema cat mai cuprinzator pentru evitarea eventualelor intrebari. Asadar, in anul 2006 ... (vezi toată discuția)