avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completare RJIP
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completare RJIP

Buna seara, sunt PFA la norma de venit, completez doar partea de incasari din RJIP, am inteles ca trebuie trecute toate facturile emise / incasate in ordine cronologica, ce trebuie facut la sfarsit de an?

a. Se trage o bara intr-un rand, pe randul urmator se face un total pentru anul care tocmai s-a sfarsit, dupa acest total se trage o noua bara pe randul urmator dupa care se continua cu numerotarea de la 1 pentru anul urmator? Trebuie trecut acest total in RJIP?!? Sau pur si simplu se trage o bara si se incepe de la 1 pentru anul urmator?!

b. alta varianta: :) (va rog detaliati daca se poate)

In subsolul fiecarei pagini exista o rubric "De reportat:", ce anume ar trebui sa trec in ea?

Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 22 Decembrie 2015
Popu, utilizator

Alte discuții în legătură

Activitate taxi fionut fionut Buna seara! Va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu regitrele incasari si plati si inventar sant in sistem real si inca nu am completat pt anul 2011 ... (vezi toată discuția)
Factura neachitata in anul urmator - unde se evidentiaza? Marius Jeler Intreprindere Individuala Marius Jeler Intreprindere Individuala Buna ziua, daca am o factura achitata partial in 2011 si cu restul achitat in 2012, cum trebuie sa procedez in privinta RJIP? Ce inseamna \"de reportat \" ... (vezi toată discuția)
Completare registru incasari plati + deduceri diverse teodor-andrei teodor-andrei Buna seara, Am cautat in forum diverse informatii, nu am reusit sa imi raspund chiar la toate informatiile necesare. Ce m-ar interesa sa aflu: 1. PFA in ... (vezi toată discuția)