As vrea sa imi explice ce drepturi am eu ca nu lucrez iar, sotului meu care este pensionar si dupa 33 de ani de casatorie vrea sa ne despartim, multumesc
Nu lucrati acum, nu lucrati de mai de mult, nu ati lucrat, de ce ? sunteti in imposibilitate de munca ? Puteti dovedi vina sotului la divort ?
Functie de raspunsuri puteti cere cu ocazia divorului pensie de intretinere sau prestatie compensatorie .
Buna seara, da acum nu lucrez, am lucrat 12 ani cu carte de munca, apoi prin stainatate cand am gasit cate ceva, pentru a ne mai putea permite cate ceva, cand s-a putut.
Nu sunt in imposabilitate de a munci, am 49 de ani si 33 de ani decad suntem impreuna, nu am crezut ca se poate sa ajungem in aceasta situatie.
Ca motiv de divort el spune ca ar fi acum dupa atatia ani, nepotrivire de caracter.
Parerea mea este ca a fost influentat de nora si fiul nostru cu care eu sunt certata din cauza ei, povestea este cam lunga dar in mare asta ar fi.
va multumesc, pentru interes si astept sfaturi
Asteptati sa primiti citatie la divort si vedeti ce scrie si ce vrea.
Daca motivele sunt neintemeiate, puteti cere respingerea cererii de divort.
Daca nu sunttei in imposibilitate de munca, nu cred ca veti primi pensie de la sot si daca nu dovediti vina lui exclusiva la divort, nu veti primi nici despagubiri sau prestatie compensatorie.
Despagubiri dupa divort
LUCY04
Buna ziua. As vrea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Tatal meu a inaintat o cerere de divort la Judecatoria sect 1 impotriva mamei mele dorind ca divorul sa ... (vezi toată discuția)