avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Numar de exemplare contract de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Numar de exemplare contract de vanzare-cumparare

Buna ziua,

Pentru un contract de vanzare cumparare casa cu ipoteca, redactat in x exemplare cate exemplare primeste fiecare parte in mod normal?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ganirolf , utilizator 10:05, 23 Decembrie 2015
Cate 1 exemplar, original, pentru fiecare parte.
Chiar si daca este vorba de 2 persoane de fiecare parte? De asemenea, cumparatorul ar trebui sa primeasca si un extras de carte funciara actualizat?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu actul de proprietate? Iulian81 Iulian81 Ce se intampla cu actul de proprietate dupa ce s-a transferat dreptul de proprietate altei persoane, altfel spus altcineva a devenit proprietar? Se retine ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost furat un exemplar al actului duplicat de vanzare-cumparare apartament, posibile consecinte jlvera jlvera Buna ziua, Tatal meu a fost intr-o relatie cu o femeie care se pare ca a intrat in casa la mine si mi-a furat un exemplar duplicat din contractul de ... (vezi toată discuția)
Rectificare act vanzare-cumparare (avc) Rilasarr5 Rilasarr5 Prezentare pe scurt a situatiei: in 2005 am cumparat o casa prin credit bancar. Toate actele necesare efectuarii tranzactiei s-au aflat la banca si propietar, ... (vezi toată discuția)