Salut.....recunnosc am gresit.am fost prins cand incercam sa ies la casa de marcat cu bunuri sustrase in valoare de 150 lei la kaufland..a venit politia am fost dus la sectie ..toate demersurile.din cate am inteles ma incadrez la tentativa de furt .nu am atencedente nimic nici macar amenda de ratb.cel care a intocmit dosarul a zis ca nu i chiar asa grav si urmeasa sa aflu in viitor daca si ce iese din asta. VA IMPLOR spuneti mi la ce sa ma astept !!!
Daca au fost rtecuperate bunurile sustrase,inseamna ca nu exista prejudiciu material
Avand in vedere ca nu aveti antecedente penale,este indicat sa adoptati o atitudine fata de organele de cercetare penala prin care sa demonstrati ca regretati fapta
multumesc pt raspuns.mi a mai revenit inima la loc..va asigur ca nu se mai repeta asta m a avertizat si domnu' de la la sectie care mi a facut dosarul...totusi..o ultima intrebare.aveti idee cat dureaza pana ..primesc o instintare ceva sa vad eu negru pe alb N.U.P. sau o amenda ? Multumesc
Nu o sa vedeți nici NU nici amenda.
O sa vine renunțare la urmărirea penala.
Durata e greu de spus deoarece sunt f multe fapte de acest fel...si va trebui sa va așteptați rândul. ..
Furt magazin
raiv
Buna ziua,
Am o intrebare...Nu mai au importanta motivele, insa in luna august 2016 a, furat o jucarie dintr un magazin Kaufland. Am fost retinut de cei de ... (vezi toată discuția)