avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Eroare CNP
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Eroare CNP

Buna ziua. Sotul meu incearca sa inmatriculeze o masina pe numele lui, dar cei de la Politie spun ca este o problema in sistemul lor, cnp-ul sotului este incorect (apare 1861111111111). Deja de o saptamana ne poarta, tot ne spun ca se astepata o validare de la Bucuresti, dar nu se rezolva nicicum. Al doilea rand de numere rosii a expirat, si ne refuza eliberarea altor numere rosii. Ce este de facut? Sistemul lor informatic din punctul nostru de vedere este doar problema lor, greseala vine de la ei, de ce trebuie sa suportam noi consecintele, si pe deasupra ramanem si fara masina de sarbatori....
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 09:55, 28 Decembrie 2015
Adresati-va superiorilor institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingerea cererii de prelungire a dovezii inlocuitoar a permisului de conucere ContSters233279 ContSters233279 Am fost prinsa de pol. cu nr provizorii expirate de o zi si dusa la sediu,unde nu am semnat nimic deoarece am vrut sa ma consult cu un avocat. Mi-au retinut ... (vezi toată discuția)
numere de înmatriculare provizorii eniko69 eniko69 Am cumpărat o mașină second-hand în octombrie, am scos un rând de numere roșii, valabile 90 de zile. Din cauze care nu depind de mine, programarea pt ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii masina lady34 lady34 daca am scos un rand de numere provizorii la masina in octombrie, deatunci nu am mai scos, pot scoate acum dupa atatea luni inca un set de numere provizorii? (vezi toată discuția)