avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda ANSVA Giurgiu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda ANSVA Giurgiu

Tatal meu a primit o amenda de la ansva giurgiu iar in procesul verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor la normele sanitare nu spune decat urmatoarea fraza : transport animale cu mijloace de transport neautorizat fara documente

nu spune nici ce animale , nici cate , nu spune nici cu ce mijloc de transport s-a facut contraventia

iar legea pe care o da este:HG 984 art.3 lit 5 pct.2 cu modificar si completari " alterioare" (nici macar anterioare)

intrebarea mea este cum o contest , si unde ? daca e bine la judectoria de sector unde apartinem sau trebuie in alta parte

va multumesc , sa aveti sarbatori fericite !
Ultima modificare: Vineri, 25 Decembrie 2015
motranu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:27, 28 Decembrie 2015
In termen de 15 zile de la data comunicarii procesului-verbal, se poate face contestatie la judecatoria in raza careia a fost savarsita contraventia.
pai daca ma aflam in judetul Giurgiu trebuie sa merg pana la judecatoria de acolo

multumesc mult , imi este un pik peste mana , mi-ar fi fost mai usor la judecatoria de care

apartin aici in Bucuresti
Asta este legislatia.

OG 2/2001
art. 31
(1) Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiei şi de aplicare a sancţiunii se poate face plângere în termen de 15 zile de la data înmânării sau comunicării acestuia.
....

art. 32
(1) Plângerea se depune la judecătoria în a cărei circumscripţie a fost săvârşită contravenţia.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda primarie Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Am primit de la primarie un proces verbal de constatare prin care mi s-a dat o amenda. Cum si unde o contest? Fac plangere sau contestatie, unde la depun? (vezi toată discuția)
Bună,fiica mea are 17 ani si a primit amenda de la politia locala ... GetaLivia GetaLivia Bună,fiica mea are 17 ani si a primit amenda de la politia locala in valoare de 500lei pt.ca nu a avut masca de protectie si procesul verbal l-am primit prin ... (vezi toată discuția)
Procedura radu maria radu maria Buna ziua! inca o intrebare.Care este modalitatea si termenul de depunere a plangerii contraventionale pt anularea unui proces-verbal de contraventie?multumesc! (vezi toată discuția)