avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestare amenda primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestare amenda primarie

Am primit de la primarie un proces verbal de constatare prin care mi s-a dat o amenda. Cum si unde o contest? Fac plangere sau contestatie, unde la depun?
Cel mai recent răspuns: Gheorgheni Alina G , Consilier juridic 21:49, 22 Ianuarie 2009
Impotriva procesului-verbal de constatare a contraventiei si de aplicare a sanctiunii se poate face plangere in termen de 15 zile de la data inmanarii sau comunicarii acestuia, la judecatoria in a carei circumscriptie a fost savarsita contraventia.

Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună,fiica mea are 17 ani si a primit amenda de la politia locala ... GetaLivia GetaLivia Bună,fiica mea are 17 ani si a primit amenda de la politia locala in valoare de 500lei pt.ca nu a avut masca de protectie si procesul verbal l-am primit prin ... (vezi toată discuția)
Daca am primit amenda pentru ca cmi este semnat cu aceasi data ... Viziru cata Viziru cata Daca am primit amenda pentru ca cmi este semnat cu aceasi data la angajare si semnare ce se poate face amenda de 200000 (vezi toată discuția)
Amenda contravenționala ManuelaR77 ManuelaR77 Se poate face contestație? La o amenda contravențională dată pe 12.04.2020,pe motiv că nu era urgență deplasarea, deși avea declarație pe proprie ... (vezi toată discuția)