avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita a unui bilet la ordin fraudulos
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita a unui bilet la ordin fraudulos

Am achizitionat de la o firma produse cu plata la termen si am emis un bilet la ordin in alb . La termen am inceput plata , in transe , dar am primit si o decizie de executare silita , din partea unui executor , pe baza biletului la ordin , in care era inscrisa o suma tripla fata de cea datorata . Am inteles , de la un avocat , ca aceasta hotie este perfect legala , ceea ce nu pot sa cred . Daca cineva a avut o astfel de situatie rog sa-mi spuna cum a rezolvat .
formulati contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita a unui bilet la ordin fraudulos rosuc rosuc Am achizitionat de la o firma produse cu plata la termen si am emis un bilet la ordin in alb . La termen am inceput plata , in transe , dar am primit si o ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare bilet la ordin maque maque Tocmai am primit de la Judecatorie o comunicare prin care mi se aduce la cunostina ca a fost admisa cererea unui creditor avand ca obiect \"investire cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita vio&vio vio&vio Societatea unde sunt angajata este in litigiu cu un partener de afaceri, pe scurt ni se livreaza o marfa care este refuzata calitattiv, exista factura tur ... (vezi toată discuția)