ANGADALI a scris:
Am solicitat..sa-mi puna la dispozitie o copie de pe tabelul de cheltuieli
Lista de plata o puteati consulta la afisierul scarii sau asociatiei si nu era nevoie de o copie. Eventual puteati sa-i faceti o poza si o studiati acasa.
Inteleg ca primind acele copii, nu ati avut obiectii asupra sumelor repartizate si-ati venit la asociatie sa achitati. Daca suma ce o achitati corespunde cu cea de pe lista de plata, casierul completeaza aceasta suma pe chitanta, cxu numar, data... si la explicatii poate sa scrie "cheltuieli intrtinere", "restante", penalizari sau ce o mai fi reprezentand sumele si totul e in regula. Dar daca vreti sa se scrie pe chitanta fiecare luna cu fiecare fel de cheltuiala mi se pare fara rost atat timp cat aveti listele de plata in mana. iar acea persoana trebuie sa munceasca poate cateva ore casa scrie sumele aferente pe fiecare luna, pe fiecare fel de cheltuiala...
Pentru ce?
Dumneavoastra stiti pe ce dati banii pentru ca aveti defalcate sumele pe lista de plata.
Daca merg la un depozit si cumpar 20 de produse pe o factura, cand achit numerar mi se elibereaza o singura chitanta cu suma totala de pe factura cu explicatia ca suma reprezinta contravaloarea facturii XXX.
Daca faca plata prin banca, achit suma la fel o singura data chiar daca pe factura am 20 de pozitii. Pe ordinul de plata nu se trece fiecare produs cumparat.
Dumneavoastra aveti explicatiile, sumele defalcate pe lista de plata care are informatiile similare unei facturi.
Mai incercati cu banii in mana si nu mai solicitati altceva. Sau platiti prin banca suma care o stiti de pe ultima lista de plata afisata si-ati rezolvat problema.