avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament aflat la etajul 3 afectat de multiple ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament aflat la etajul 3 afectat de multiple lucrari efectuate la un apartament aflat la parter

In urma multiplelor lucrari efectuate la parter ( nu stiu ce contine proiectul - este cu semnul intrebarii ), baia de servici si implicit apartamentul meu de la etajul 3 au fost afectate prin faptul ca prin aerisirea baii de servici patrud mirosurile greu de suportat de la demisol si casa este plina de praf, praf rezultat din lucrari. Este un discomfort imens. Deasemenea locuitorii apartamentului de la parter au blocat in mod abuziv cea de a doua cale de acces a scarii de bloc. Sunt de parere ca atat ventilatia din baia de servici cat si a doua cale de acces a scarii de bloc au un rol bine definit prin proiectul blocului. Ce trebuie sa fac pentru a reintra in drepturi?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:31, 27 Decembrie 2015

1-Chiar daca in apartamentul de la parter au fost executate lucrari,este greu de inteles despre ce mirosuri greu de suportat provenind de la demisol poate fi vorba
Praful poate proveni de la eventuale interventii asupra peretilor,taieri de gresie sau faianta
2-Conform dispozitii in vigoare proprietarii nu au dreptul sa schimbe aspectul sau destinatia partii comune
Ati incercat sa contactati proprietarul apartamentului unde se executa lucrari ?
Sesizati presedintele de asociatie sa dispuna verificarea aspectelor constatate de dv sa verifice existenta avizelor pentru modificarile interioare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul isi baga hota de la bucatarie in casa mea! ContSters277537 ContSters277537 Am un vecin nesimtit care de doi ani a modificat constructia in sensul ca a facut bucatarie din baie si pe unica aerisire de la baie a bagat hota lui, ... (vezi toată discuția)
Usa deschisa garsoniera trancemaster trancemaster Buna seara am o intrebare stau la parter in bloc anl si am fost avertizat de politie ca nu am voie sa stau cu usa deschisa intredeschisa deoarece mirosul de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu aerisirea in bucatarie si baie MariaDia MariaDia Buna ziua, Am achizitionat de curand un apartament la etajul 1(primul apartament din coloana, la parter neexistand vecini), avand bucatarie fara ... (vezi toată discuția)