avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare corecta masina pentru evitarea complicatiilor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare corecta masina pentru evitarea complicatiilor ulterioare

stie cineva cum se vinde corect o masina, sa nu apara probleme dupa vanzare,,,?mai exact cu acte de vanzare cumparare? sau cu procura?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:48, 27 Decembrie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este necesar sa incheiati document autentificat prin notar ,sau prin unitate specializata
La momentul incheierii formalitatilor completati rubrica specaila de pe talon,instrainata la data X, catre Y
Nu este de preferat incheierea de procura,situatie in care tot dv ramaneti in evidenta autoritatilor drept proprietar,respectiv tot dv puteti suporta eventualele sanctiuni ex amenzi CNADNR
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În realitate nu e necesar nici sa vindeți prin act autentificat la notar și nici prin unitate specializata
Formular care se cheamă contract de vânzare cumpărare descărcați și de pe internet, e practic un înscris sub semnătura privata, îl completați în 3 exemplare, scrieți în talon înstrăinat către, ii dați omului certificat fiscal, actele mașinii, fisa de înmatriculare vizata, radiați de la financiar în baza contractului de vânzare și gata. Aveți în link procedura de radiere fiscala.

[ link extern ] /
Ultima modificare: Duminică, 27 Decembrie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto in lipsa proprietarului yorkie yorkie Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate in urmatoarea problema Sunt plecat din tara si am lasat masina la vanzare in Romania tatalui meu. Acesta nu ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu auto cu alt proprietar costel781 costel781 buna seara, am cumparat o masina de la o persoana fizica care la randul sau a cumparato de la o firma, firma respectiva a dat faliment, eu am toate actele ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din evidenta a masini de la primarie Candel Candel Am cumparat recent o masina ,am avut accident ,am primit dauna totala la masina si am ramas cu masina acasa ,ca sa pot sa iau bani pe dauna totala ,a trebuit ... (vezi toată discuția)