avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa succesiune

Trebuie sa desbatem succesiunea unui teren arabil de 9ha si suntem 6 succesori La o valoare de 20000 ron /ha ori 9 ha a reiesit de plata suma de 1500 ron pentru certificatul de mostenitor si 275 ron taxa de intabulare.
itrebarea este, pentru fiecare certificat sau pentru toate la un loc?.adica fiecare plateste 1500 plus 1 % din valoarea mostenita ?
Cel mai recent răspuns: adriannita , utilizator 10:28, 28 Decembrie 2015
Se plătește o singura suma totala iar fiecare moștenitor plătește în raport de cota parte.
am inteles ! multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli cadastru si intabulare teren arabil arlandh arlandh Buna ziua! In baza Legii 18/1991 a fost emis titlul de proprietate pentru 6 ha teren arabil, avand ca autor pe bunicul (decedat) si ca mostenitori pe 2(doi) ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare teren manyack manyack in anul 2001 unchiul meu a \"vandut\" dreptul de folosire \"1 ha teren arabil din mostenirea familiei ( fiind 8 frati, mostenirea nefind dezbatuta ) unui ... (vezi toată discuția)
Succesiune un roman un roman Bine v-am regasit ! va rog daca cineva poate sa ma sfatuiasca priviind o taxa de succesiune dupa mama mea decedata in 1993 de la care am mostenit cu sora mea ... (vezi toată discuția)