avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare calatorie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare calatorie

Buna ziua.As dori,daca ma puteti ajuta cu o informatie referitoare la asigurarea medicala de calatorie. Vreau sa calatoresc cu avionul in Belgia la copii,unde voi ramane aproximativ 4 luni.Nu stiu cum sa-mi procur o asigurare medicala si care ar fi cea mai serioasa firma .Multumesc anticipat pentru raspus si va doresc o zi buna.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:52, 28 Decembrie 2015
Puteti merge la Grupama, Omniasig, Generali din orasul dvs.
Puteti solicita si un card european de sanatate la casa de asigurari de sanatate judeteana sau a mun Bucuresti.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorii cu masina in strainatate anca_filip78 anca_filip78 Va rog sa ma ajutati ; stiu ca suna banal dar am mare nevoie de ajutorul cuiva! Daca puteti sa ma ajutati sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pt o calatorie ... (vezi toată discuția)
Calatorie in tarile ue silvia_m silvia_m As dori sa stiu daca pot calatori intr-o tara din UE legitimandu-ma cu cartea de identitate sau trebuie sa am pasaport. Sunt obligata la incheierea unei ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate european capsunar capsunar As vrea sa imi aduc mama si un frate in Spania pentru o perioada de aprox.3 luni.Mama e pensionara iar fratele are 40 de ani si este handicapat.Aici la medic ... (vezi toată discuția)