avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie

vreau sa cumpar o casa de la un unchi dar unchiul meu vrea sa i-mi faca donatie el dobandind casa prin donatie de la parintii intrebarea ar fi se poate face act de vanzare cumparare in ideea ca sa demonstrez ca i-am platit pentru casa
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:26, 28 Decembrie 2015
Buna ziua.
sigur, puteti face act de v-c cu unchiul dvs.
Daca aveti de gand sa achitati contravaloarea imobilului la pretul pietii facand dovada prin virament bancar, faceti act de vanzare cumparare. Daca nu achitati pretul, atunci act de donatie.

Unchiul dvs are copii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare - cumparare imobil catre minori auriciu auriciu Buna ziua, Parintii mei proprietari a doua apartamente vor sa faca act de vanzare - cumparare nepotilor lor ( copii mei ) in varsta de 3 ani respectiv 9 ani. ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare -cumparare intre parinte si copil Adela2018 Adela2018 Buna ziua! Ma aflu in situatia in care fiind plecata din tara, am trimis mamei o suma de bani pentru a cumpara un apartament . Neavand imputernicire sa il ... (vezi toată discuția)
Contract vânzare-cumpărare Ana Murărescu Ana Murărescu Bună ziua! Părinții mei doresc să treacă casa pe mine și soțul meu. Cum ar fii mai bine să treacă ca să nu se mai schimbe și ca să stăm și noi ... (vezi toată discuția)