avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Jigniri + amenintari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Jigniri + amenintari

Buna ziua ! V-as ruga sa ma indrumati din punct de vedere legal in privinta unei situatii delicate zic eu.
Problema este urmatoarea : Logodnica mea este jignita si amenintata aproape zilnic de niste vecini care cred ca nu au alta ocupatie. Din cauza lor a plecat de acasa si acum sta la mama ei ... si culmea au gasit-o si acolo. Totul a inceput cand am plecat eu de acasa adica de aproape 2 luni. Mentionez ca nu este prima oara cand plec si nu s-a mai intamplat pana acum. Ideea este ca pe ei ii deranjeaza foarte tare faptul ca ea nu munceste si .... invidie zic eu. Sa nu crede-ti ca este vb de vreo reglare de conturi sau mai stiu eu ce activitati dubioase. Pana acum nu am avut nici o problema cu ei . Ideea este ca eu nu am cum sa o ajut eu fiind pe alt continent inca cel putin o luna fiind vb de un contract, cariera etc. si nu as vrea sa apelez la alte metode. Intrebarea mea ar fi daca ea poate sa le faca o plangere penala care sa aiba efect , nu ma intereseaza ca ei sa primeasca o amenda de 500 de lei pe care oricum nu o platesc si eventual conflictul sa se amplifice.
Multumesc ! O zi frumoasa !
Cel mai recent răspuns: alcormona , utilizator 18:11, 28 Decembrie 2015
Ar putea face o plangere penala pentru amenintare, dar conteaza mult ce ii fac/spun mai exact prietenei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru amenintare Stefan1987 Stefan1987 Buna seara, am si eu o problema si am putina nevoie de ajutor... cu aproape 1 an in urma am dat niste bani la cineva imprumut si de atunci ma rog de el sa imi ... (vezi toată discuția)
Hartuire? InnA29 InnA29 Buna seara, Am si eu poveste foarte trista pe care as vrea sa o impartasesc in speranta ca exista cineva aici care ma v-a sfatui cum trebuie sa reactionez sau ... (vezi toată discuția)
Plangere penala (sau nu) pentru furt (daca se poate numi furt)? sergynyo sergynyo Buna ziua. M-am certat recent cu logodnica mea (fosta). :(( Din toata aceasta cearta, ea nu doreste sa-mi inapoieze un telefon (smartphone) plus alte obiecte ... (vezi toată discuția)