Buna ziua ! V-as ruga sa ma indrumati din punct de vedere legal in privinta unei situatii delicate zic eu.
Problema este urmatoarea : Logodnica mea este jignita si amenintata aproape zilnic de niste vecini care cred ca nu au alta ocupatie. Din cauza lor a plecat de acasa si acum sta la mama ei ... si culmea au gasit-o si acolo. Totul a inceput cand am plecat eu de acasa adica de aproape 2 luni. Mentionez ca nu este prima oara cand plec si nu s-a mai intamplat pana acum. Ideea este ca pe ei ii deranjeaza foarte tare faptul ca ea nu munceste si .... invidie zic eu. Sa nu crede-ti ca este vb de vreo reglare de conturi sau mai stiu eu ce activitati dubioase. Pana acum nu am avut nici o problema cu ei . Ideea este ca eu nu am cum sa o ajut eu fiind pe alt continent inca cel putin o luna fiind vb de un contract, cariera etc. si nu as vrea sa apelez la alte metode. Intrebarea mea ar fi daca ea poate sa le faca o plangere penala care sa aiba efect , nu ma intereseaza ca ei sa primeasca o amenda de 500 de lei pe care oricum nu o platesc si eventual conflictul sa se amplifice.
Multumesc ! O zi frumoasa !
Hartuire?
InnA29
Buna seara,
Am si eu poveste foarte trista pe care as vrea sa o impartasesc in speranta ca exista cineva aici care ma v-a sfatui cum trebuie sa reactionez sau ... (vezi toată discuția)