avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cerere de reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cerere de reabilitare

Buna ziua va rog sa ma ajutati cu urmatoarea prob ,cererea de reabilitare trebuie depusa la instanta care a dat solutia sau o pot depune la instanta unde am domiciliu ,si ce acte sunt necesare si nu am achitat daunele morale in valoare de 1000 lei ,nu am nici un venit .Se aproba cererea fara plata daunelor ,
Reabilitarea are loc de drept, in mod normal autoritatea care ţine evidenţa cazierului judiciar va şterge din oficiu menţiunile privind pedeapsa aplicata., mergeti si solicitati cazierul sa vedeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea, dupa noul cod penal valy69 valy69 buna ziua. Se poate invoca prevederile noului cod penal pentru a beneficia de reabilitare ? Concret in speta,condamnare cu inkisoare de 3 ani pentru ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea judecatoreasca cu privire la o pedeapsa aplicata acum 10 ani- procedura dorinstan dorinstan Buna ziua, Doresc sa stiu cum este posibil stergerea cazierului unei persoane, respectiv acum 10 ani a ispasit o pedeapsa si acum a fost la politie sa isi ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea judecatoreasca in cazul unei pedepse de 4 ani cu executare- conditii si procedura mariusceapa mariusceapa am suferit o condamnare definitiva in anul 1991 ,de 4 ani cu executare. As dori sa stiu daca acum pot avea cazierul curat sau trbuie sa mai fac o cerere sau ... (vezi toată discuția)