Eu am o intreprindere individuala -comert, cu sediul in casa in care stau si unde suntem mai multi proprietari, printre care si eu , cu contract de comodat pe spatiul unde functionez.
Factura la curent pe spatiul unde functionez este pe numele sotului meu, el fiind unul din proprietari; pot baga aceasta factura in registru de incasari si plati , la cheltuieli deductibile?
Pfa telefon mobil
eugen_r2
Bună ziua,
Se poate deduce din impozitul pfa costul abonamentului telefonului mobil?
ªi dacă da, e nevoie de un tip special de abonament sau e ok să ... (vezi toată discuția)
Plata facturi prin firma
ypo
Avem un srl. cu doi asociati :sot-sotie,sediul firmei este apartamentul in care locuim si pe care suntem proprietari 50%sotul,50%sotia,nu am depus contract de ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.