avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contract comodat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contract comodat

Eu am o intreprindere individuala -comert, cu sediul in casa in care stau si unde suntem mai multi proprietari, printre care si eu , cu contract de comodat pe spatiul unde functionez.
Factura la curent pe spatiul unde functionez este pe numele sotului meu, el fiind unul din proprietari; pot baga aceasta factura in registru de incasari si plati , la cheltuieli deductibile?

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:50, 29 Decembrie 2015
Contractul cu furnizorul si respectiv factura sa fi fost emise pe intreprinderea individuala pentru a fi considerate cheltuieli deductibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa telefon mobil eugen_r2 eugen_r2 Bună ziua, Se poate deduce din impozitul pfa costul abonamentului telefonului mobil? ªi dacă da, e nevoie de un tip special de abonament sau e ok să ... (vezi toată discuția)
Plata facturi prin firma ypo ypo Avem un srl. cu doi asociati :sot-sotie,sediul firmei este apartamentul in care locuim si pe care suntem proprietari 50%sotul,50%sotia,nu am depus contract de ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli cellynus cellynus am o intreprindere individuala si am un contract de comodat cu un srl pentru spatiul inchiriat. as vrea sa stiu daca imi pot deduce eu cheltuielile de ... (vezi toată discuția)