avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Procura iesire cu auto din tara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Procura iesire cu auto din tara

Am cumparat o masina nu este pe numele meu este inmatriculata ro vreau sa stiu daca imi trebuie procura sau altceva pentru a pleca in olanda cu ea (mentionez ca proprietarul este din buzau )
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:05, 4 Ianuarie 2016
Da, va trebuie contract de comodat la notar (nu se mai fac procuri pentru asa ceva). Puteti avea probleme la unele granite.
Nu, nu va trebuie nimic de acest gen.
Aveti in link si raspunsul celor de la frontiera.

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot iesi din tara cu masina inmatriculata pe numele tatalui? (non-ue) no01else no01else Buna ziua, Peste 2 saptamani voi pleca in vacanta in Croatia. Voi pleca cu masina inmnatriculata pe numele tatalui meu. Mentionez faptul ca avem aceiasi ... (vezi toată discuția)
Ce documente sunt necesare pentru scoaterea autovehiculului din tara? CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am un opel astra, autovehicul pe care il folosesc eu. Masina este inmatriculata pe bunica mea, RCA-ul fiind ~1/4 mai mic decat daca ar fi ... (vezi toată discuția)
Procura automobil Srb Srb Daca o persoana a cumparat masina pe numele tatalui, este nevoie de procura sau imputernicire ca aceasta persoana sa foloseasca masina pe teriotoriul Romaniei, ... (vezi toată discuția)