avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public de conducere -sef
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public de conducere -sef

Sunt functionar public cu atributiuni printre care si cfp. Lucrez intr-o unitate din subordinea primariei. Sefa mea care este si dansa functionar public a hotarat de foarte mult timp sa ma inlature facandu-mi foarte multe lucruri: dispozitii, referate. Vazand ca nu plec s-a hotarat sa nu mai vorbeasca cu mine ( asta de 1 an) si a inceput sa-mi ia documentele, intocmeste dansa toate lucrarile, pe unele mi le cere, le modifica,apoi se semneaza singura pe ele. Sunt o multitudine de lucruri pe care le face si asta din rautate si ura. Dar culmea este ca nu o constrange nimeni, ce este de facut? nu am liniste. Ce cod de conduita are acest functionar public ? daca nu facem ca ei, trebuie sa plecam? asa se traieste acum? ar trebui ca fiecare sa fim supusi unui control pshiatric, nu credeti? am tot suportat, dar pana la urma voi incepe sa fac sesizari, sa fac public, ce face femeia asta. Iti ia lucrarile din fata apoi spune ca nu faci nimic, doar doar vei pleca? Va rog sa-mi spuneti ce-ar trebui facut? cum trebuie sa lucreze oamenii din aceasta unitate?... Degeaba iti trimiti copilul la scoala, se specializeaza si vine o persoana care te pune la pamant... bine sunt multe de spus.

Am scris cu intreruperi.As vrea sa scriu atatea cate sau intamplat, dar totodata vreau sa le uit pe toate, sa spun c-a fost un vis urat.


[mesaj editat - 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Duminică, 3 Ianuarie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Puteti sesiza, mai intai, comisia de disciplina a institutiei in care lucrati.
Ar trebui sa sesizati in scris conducerea institutiei, altfel riscati sa nu primiti punctajul dorit la evaluarile anuale si astfel sa nu fiti promovat sau chiar mai rau sa fiti dvs. cel care sa dati explicatii conducatorului institutiei sau chiar comisiei de disciplina. Incercati sa rezolvati situatia cu calm. Puteti sa va folositi la nevoie de proba cu martori daca in birou mai aveti si alti colegi care pot confirma cele afirmate de dvs.
Aici este vorba chiar de conducatorul institutiei. Ma dadea de mult afara dar este in subordinea consiliului local.asa ca face tot felul de lucruri ,doar parasesc unitatea. in cazul asta ce.i de facut, sa plec nu? pe el nu.l chestioneaza nimeni, face ce vrea. pe cine sa sesizez?
puteti sesiza consiliul local

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie primar Lielena Lielena Lucrez la o regie autonoma de servicii publice aflata in subordinea consiliului local al orasului. De curand s-a infiintat o societate de gospodarire urbana ... (vezi toată discuția)
Sesizare comisie disciplina Darius M Darius M comisia de disciplina poate fi sesizata de catre cineva din afara institutiei? de catre un nemultumit de activitatea unui functionar? (vezi toată discuția)
Cine conduce comisia de disciplina daca presedintele este in concediu medical? gordius gordius Va rog sa-mi spuneti conf.reglementarilor legale ,cine va prezida lucrarile comisiei de disciplina in cazul in care presedintele comisiei din motive de ... (vezi toată discuția)