avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... imputatie indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

imputatie indemnizatie crestere copil

In august 2011 am incetat inainte de termen concediul de crestere copil.De buna credinta,am mers la ANPIS unde am depus o cerere pentru incetarea platii indemnizatiei ,cerere inregistrata la momentul respectiv intr-un registru,fara a primi vreun document cu nr de inregistrare.Mentionez ca am mers sa depun aceasta cerere in perioada 20 iulie- 10 august,nu retin exact data insa stiam ca orice modificare facuta in statutul meu se declara in maxim 15 zile ,asa ca m-am incadrat in termen.Acum cateva zile, am aflat cu uimire de la ANAF ca am de plata o imputatie in valoare de 745 ron,din partea respectivei ANIPS.Am sunat acolo si un functionar m-a informat ca am aceasta suma de plata deoarece in sistemul lor s-a operat modificarea abia in data de 15 septembrie 2011,insa se vede clar data incetarii ca fiind 01 08 2011,data anuntata de mine.
Ce este de facut in aceasta situatie,tinind cont ca eu mi-am facut datoria si am anuntat la timp,insa ei nu au operat modificarea?

Alte discuții în legătură

Suspendare cim neinregistrata in revisal patriciaadina patriciaadina am 2 angajati care se afla in concediu pentru ingrijirea copilului , unul din iulie 2011 , iar altul din sept. 2009 (s-a prelungit CIC pentru cel de-al doilea ... (vezi toată discuția)
Completare si transmitere revisal la incetarea cim elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Am urmatoarea situatie: am un salariat cu CIM pe perioada determinatala a carui data de sfarsit a contractului este 31.08.2013. Intrebarile mele: ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal desfacere c.i.m. level level Am un angajat care si-a dat demisia in data de 09.08.2011.Perioada de preaviz este 20 de zile lucratoare. La ce data trebuie sa transmit desfacerea ... (vezi toată discuția)