avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara , am o firma care lucreaza cu zilierii , de curand am primit de la un executor judecatoresc pe numele firmei o instiintare de poprire pe numele unui zilier care a lucrat in cadrul firmei 10 zile in luna septembrie. . Nu stiu ce sa fac , va rog sa ma ajutati.MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:10, 3 Ianuarie 2016
Faceti adresa catre executor in care aratati care este situatia de fapt, atasand contractul zilierului. In mod normal nu ar trebui sa aveti calitatea de tert poprit, mai ales ca inteleg ca nu mai colaborati cu acea persoana.
Dacă nu mai este angajatul dvs nu aveți ce sume de bani să transferați executorului. Înștiințați executorul judecătoresc despre această situație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tert poprit Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am o intrebare referitoare la tertul poprit, eu desfasor o activitate care in anumite situatii necesita incheierea unor contracte de prestari ... (vezi toată discuția)
Executare silita (poprire salariu) contestata, obligatiile tertului poprit globalremoteservices globalremoteservices Buna ziua Am primit pe numele unuia dintre salariatii nostrii o poprire. Salariatul ne instiinteaza ca debitul fata de creditorul sau ar trebui sa fie ... (vezi toată discuția)
Tert poprit irina8001 irina8001 Societatea mea a primit astazi de la judecatorie , cerere de chemare in judecata in calitate de tert poprit pentru unul din angajatii nostri. Noi am primit in ... (vezi toată discuția)